dissabte, 20 de setembre del 2008

Presentació


L'agrupació d'Unitat Nacional Catalana del Camp de Tarragona us presenta el seu nou bloc. Creiem que serà una eia útil per comunicar els nostres actes arreu del territori així com per a expandir l'independentisme identitari i unitari a les nostres terres.

Així mateix, l'aparició d'aquest bloc no pot ésser sinó fruït de l'entusiasme amb el que ha estat rebut UNCat aquest darrer any, que no ha parat de créixer i ja s'estén per les Terres de l'Ebre.
D'altra banda, volem encoratjar a tots aquells independentistes cansats de les lluites dreta-esquerra que malmeten la lluita nacional a que es sumin a la nostra iniciativa.

Junts aconseguirem no sols l'alliberament de la nostra nació, sinó la consecució d'una Catalunya Catalana, un estat on la llengua i la cultura catalana estigui plenament normalitzat.
Visca la Terra!


3 comentaris:

Jordi Garcia Ronda ha dit...

Molt bé,os felicito per aconseguir fer un blog per el Camp de Tarragona,esperem que en el futur poguem fer un per les Terres de l´Ebre! Tots units cap a la creació del Front Nacional! Visca Catalunya!

Vilardella ha dit...

Molt bé companys!! UNCat segueix creixent!!

Ç ha dit...

visita http://homenatgenacional.blogspot.com/